خطوط پولیش و براش پروفیل آلومینیوم

خطوط پولیش و براش پروفیل آلومینیوم

دوشنبه ۲۸-۱۱-۱۳۹۸

پولیش آلومینیوم فرآیندیست کاربردی و که زیبایی محصول را چند برابر می سازد. در این روش از طریق صیقل دادن سطح آلومینیوم، سطح فلز برای انواع رنگ آمیزی یا انجام افکت های  مختلف بعدی آماده می شود. در واقع  فرآیند پولیش آلومینیوم موجب براق سازی سطح فلز می شود و جذابیت خاصی به آن می بخشد. اگرچه پولیش آلومینیوم بیش از نیم قرن قدمت دارد و فرآیندی تازه و جدید محسوب نمی شود، اما روش انجام آن در عصر حاضر بسیار کارآمدتر از گذشته است و علت آن پیشرفت تکنولوژی در سال های اخیر می باشد که نتیجه این فرآیند را بیش از پیش آشکار می کند. پولیشنگ آلومینیوم توسط دستگاه های مکانیزه و مدرن انجام می گیرد که امکان خم شدن یا ترک برداشتن فلز مورد نظر را به طور کلی از بین می برد.

پولیش آلومینیوم با دستگــاه های تمام اتــوماتیک جلوه ی ظاهری خـاص و خیره کننده ای  به پروفیل  آلومینیــوم می بخشد، نکته قابل توجه در این  تکنولوژی آنجاست که  درخشندگی و صیقلی بودن سطح پروفیل،  به مرور زمان از بین نمی رود و نیـــاز به پولیش دستی ندارد. بــه همین دلیل در کاربـــردهای دکوراسیون و تزئینات ساختمان ها و سازه ها حائذ اهمیت         می باشد و میــان طراحـــان و معماران به خصوص در  سفارشات درب و پنجره دوجداره گزینه محبوب و پر طرفداری به شمار می روند. از خدمات پولیش پروفیل آلومینیوم قبل از مرحله آنادایز  و اعمال  سایر افکت ها روی پروفیل استفاده می‌شود.

براشینگ آلومینیوم
براشینگ الگویی از خطوط بسیار ظریف بر روی  سطح پروفیل آلومینیوم ایجاد می کند، که در ایجاد افکت های رنگی خاص بسیار موثرهستند. فرآیند براش پروفیل آلومینیوم به دو منظور انجام می گیرد:
1-ایجاد سطح صاف و از بین بردن خطوط و سایه های روی سطح پروفیل ناشی از انجام عملیات اکستروژن.
2-آماده سازی سطح پروفیل آلومینیوم برای عملیات آندایزینگ و یا رنگ پودری الکترواستاتیک.

مراحل انجام عملیات براش مرحله اول: پاک سازی کامل سطح پروفیل آلومینیوم از آلودگی و چربی. مرحله دوم: قرار گیری پروفیل های آلومینیوم بر روی غلتک ها در برخورد مستقیم با برس های سیمی. مرحله سوم:  عملیات  ایجاد خط و خش بر سطوح پروفیل های آلومینیوم و  انجام فرآیند پاکسازی جهت آماده سازی پروفیل برای عملیات آندایزینگ، رنگ پودری الکترواستاتیک و ...